søndag den 27. marts 2011

Weekend i Tianjin

Fredag tilbragte vi foran kuk-kassen, hvor der blev set ”Kvinden der drømte om en mand” og ”Up in the air”, samt 3 afsnit ”Big bang theory”. Så det var en ren hygge aften! 

Lørdag sov vi længe, og stod op for at tage hen til skolen for at spise frokost. Derefter kørte vi hjem med cyklerne og tog på et loppemarked som Marie og Sophie havde stødt på da de var på jagt efter en engelsk bog forretning. Igen, alt i Kina er gemt, og det viste sig at vi har gået og cyklet forbi ret mange gange, uden at ane at det lå der.
Efter det tog vi en taxa til et kæmpe (!) marked! På den ene side af vejen lå der bygninger hvor folk havde boder med diverse ting (plastik blomster, legetøj, perler, tøj, sko, hatte, giganiske bamser, you name it…) og på den anden side var der et kæmpe hútòng område (hútòng = tætte gader) også med boder. Vi delte os op og aftalte at mødes efter 2 timer, da det var fuldstændig umuligt at følges 8 mennesker.

At tage en taxa i Kina er virkelig billigt og nemt. Der er så utrolig mange blå taxaer! Man starter på 8 Kina-penge, og for hver 3. km stiger prisen med ca. 1,50. Derudover starter der et ur, som hver gang man holder stille begynder at tikke – efter hvert 5. minut stiger prisen.

Lørdag aften skulle vi så i byen… så langt nåede vi godt nok ikke! Vi havde en rigtig sjov aften hjemme i lejligheden :) På et tidspunkt i løbet af aftenen fik vi besøg af Abemanden, som valgte at slå sig ned! – jeg skal prøve at få langt nogle billeder ind på facebook i løbet af ugen.

Søndag sov vi igen længe. Vejret har været super fedt i dag! Sophie, Christian og jeg tog ned på Helens og spiste pizza til aftensmad, vi sad udenfor i solen mens vi spiste. Da vi var færdige gik vi tilbage til lejligheden og smed vores jakker og så ellers ud i det gode vejr igen. 

Hav en dejlig uge, knus fra Kina!
xxx 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar